Advertenties

Advertenties, certified pdf op maat gemaakt

Uw advertentie in de door u of door ons gekozen media is een verlengstuk van uw huisstijl. Hoe en waar bereikt u uw doelgroep, wat spreekt hen aan en wat wilt u vertellen? Of liever: wat willen ZIJ horen?

Vaak wilt u op beperkte oppervlakte toch zoveel mogelijk van uw verhaal kwijt. Toch moet het ook nog leesbaar blijven en in het oog springen. Zo zien we vaak dat bij meerdere advertenties op één pagina in een tijdschrift, dat de advertenties wegvallen door de kleine lettertjes. Een grote grijze brij is dan het resultaat. U wilt er toch uitspringen? Laat ons er eens naar kijken.

Opmaak 1Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de juiste advertentievorm en plaatsen uw advertenties door onze grote quantum-inkopen bij diverse bladen tegen aantrekkelijkere tarieven dan welke u zelf kunt bedingen. Lift mee op ons voordeel!

Waar veel adverteerders ook tegen aan lopen is de manier van aanleveren die de bladen veelal vragen; dan moet het als QuarkXPress-bestand, dan weer als Certified PDF. Terwijl u de advertentie opgemaakt heeft in Microsoft Word, werkt de grafische wereld met Apple-apparatuur en de bijbehorende software. Daarnaast ervaren veel mensen het grafische vakjargon als lastig: Steunkleur? PMS-kleur? Snijtekens? Aflopend aanleveren?

Wij nemen het u allemaal uit handen. Stuurt u ons gewoon het word-document en wij maken er een hapklaar certified pdf van!
En nee, dat hoeft niet lang te duren, dat kan ook….eh…nu?

Laatste Tweets

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.

Druktemakers Rotterdam
T (010)4658302 • M (06)52356755
B Rabobank 38.18.61.333 • Kvk 24266338 • info@druktemakers.nl