Druktemakers Rotterdam

Advertenties, certified pdf op maat gemaakt

Jouw advertentie in de door ons gekozen media is een verlengstuk van je huisstijl. Hoe en waar bereik je je doelgroep, wat spreekt hen aan en wat wil je hen vertellen? Of liever: wat willen zij horen, wat hebben zij nodig?

Vaak wil je op beperkte oppervlakte toch zoveel mogelijk van uw verhaal kwijt. Toch moet het ook nog leesbaar blijven en in het oog springen. Zo zien we vaak dat bij meerdere advertenties op één pagina in een tijdschrift, dat de advertenties wegvallen door de kleine lettertjes. Een grote grijze brij is dan het resultaat. U wilt er toch uitspringen? Laat ons er eens naar kijken.

Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van de juiste advertentievorm en plaatsen uw advertenties door onze grote quantum-inkopen bij diverse bladen tegen aantrekkelijkere tarieven dan welke u zelf kunt bedingen. Lift mee op ons voordeel!

Waar veel adverteerders ook tegen aan lopen is de manier van aanleveren die de bladen veelal vragen; dan moet het als InDesign bestand, dan weer als Certified PDF. Terwijl u de advertentie opgemaakt heeft in Microsoft Word, werkt de grafische wereld met Apple-apparatuur en bijbehorende software. Daarnaast ervaren veel mensen het grafische vakjargon als lastig: Steunkleur? PMS-kleur? Snijtekens? Aflopend aanleveren?

Wij nemen het u uit handen. Stuurt u ons gewoon het word-document  of uw krabbeltje op een servetje – da’s ook prima – en wij maken er een hapklaar certified pdf van! En nee, dat gaat niet lang duren, dat kan gewoon NU. En het duurt gewoon kort want we zijn fökking snel – dat wilden we maar even gezegd hebben, daarin zijn we echt anders.