Druktemakers Rotterdam

Websites anno 2013

De wereld van de websites is in beweging. Apple wint, Flash ligt eruit, html blijft, pdf is oud. Windows XP werkt nog steeds fijn, versie 7 valt tegen en 8 klinkt veelbelovend… en dat kan morgen al anders zijn!

“Up2d8” blijven is de sleutel, maar dat vergt een hoop.

78521840Soms kunnen we het bijhouden, soms niet. Nu hebben we Joomla onder de knie, maar dat kan morgen al niet meer nodig zijn. Nu maken we ibrochures voor iPad, maar morgen komt er een ander aanbieder met een ander systeem.

Je kunt dus nooit alles aanbieden, maar wel het juiste netwerk hebben. Een netwerk met specialisten in… ‘alles’. Een daarmee kunnen we u dus toch het gehele pakket aanbieden, van het ontwerp van de templates voor uw site, tot en met het gehele hostingpakket. Zelfs installatie op locatie, het instrueren van uw mensen, maar vooral het bieden van een heldere, transparantie website die de gedachte achter uw onderneming goed weergeeft.

Niet alleen ‘wat uw wilt’, maar meer nog ‘wat uw klant van u wil’ staat bovenaan ons lijstje. De klant is niet altijd koning, nee, de klant van onze klant, dat is de koning!

Vraag vrijblijvend informatie en zie wat wij hierin voor u kunnen betekenen.