Druktemakers Rotterdam

Onze afdeling vormgeving verzorgt de vormgeving van diverse tijdschriften, dit is onze nr. 1 bezigheid.

Voor diverse klanten verzorgen wij de vormgeving van hun tijdschrift. Dat doen wij al 20 jaar. Wij hebben alle apparatuur en kennis in huis om het traject van A tot Z in huis te kunnen verzorgen. De vormgeving van de pagina’s, het verwerken en beheren van het advertentiemateriaal, het verzorgen van de benodigde fotografie en het verzenden van de bestanden naar de drukker. Makkelijk en duidelijk: alles onder één dak!

Opmaak 1Huisstijl Hoogheemraadschap van RijnlandOpmaak 1

U blijft eigendom van uw bestanden. Eventueel leveren wij van elke editie een ibrochure aan die u rond kunt sturen (zie knopje ibrochures voor voorbeelden!) Of we leveren u de bestanden van het blad in een zodanig pdf aan dat u die op uw website kunt zetten.

Wij hanteren duidelijke tarieven en uw factuur is altijd een kopie van uw offerte; geen verrassingen, geen meerprijzen, geen voorrijtarieven en geen overwerkuren. Geen reiskostenvergoeding, geen overleguren, niets van dat al. Gewoon een duidelijk bedrag per pagina en een resultaat dat u van hoogopgeleide vormgevers mag verwachten. Wij hebben plezier in ons werk en kunnen de kosten laag houden.

Wij denken met u mee en houden de kosten laag… dus u ook!

Vraag voor uw eigen product eens een offerte aan, u zult aangenaam verrast zijn.