Druktemakers Rotterdam

Op zoek naar grafisch vormgevers of dtp’ers?

78454715 1Stelt u prijs op een no-nonsense werkwijze, afspraak = afspraak en deadline = deadline?

Wij bieden een Rotterdamse benaderingswijze met eerlijke tarieven en duidelijke offertes!

Wij zijn flexibel inzetbaar en al 24 jaar ervaren in het vak. Wij scholen bij tot de laatste updates op grafisch gebied. Wij werken met Apple 10.9, QuarkXPress 9, InDesign CS6, IllustratorCS6, Photoshop CS6, Acrobat X, Joomla, Worpress, enz. Wij verzorgen diverse tijdschriften van A tot Z, inclusief het beheer van de backups en het vervaardigen en/of verzamelen van het advertentiemateriaal. Het gehele pakket kan u door ons uit handen genomen worden.

Ook voor de fotografie van uw bladen of advertenties kunt u bij ons terecht. Wij vervaardigen de interne en externe tijdschriften en nieuwsbrieven van vele klanten, al jaren tot hun grote tevredenheid!

87659849Wij hanteren duidelijke tarieven en uw factuur is altijd een kopie van uw offerte; geen verrassingen, geen meerprijzen, geen voorrijtarieven en geen overwerkuren. Gewoon een duidelijk bedrag per pagina en een resultaat dat u van hoogopgeleide up2d8 vormgevers mag verwachten. Wij hebben plezier in ons werk en kunnen de kosten laag houden. Geen marmeren vloer, snelle Armani-pakken, Davidoff sigaren of Hugo Boss-lucht en geen prietpraat. Op zijn Rotterdams! Wij denken met u mee en houden de kosten laag… dus u ook! Vraag eens een offerte aan en u zult aangenaam verrast zijn. Ook voor huisstijlen, bedrijfslogo´s etc. zijn onze tarieven zeer gunstig.

Informeert u gerust naar onze mogelijkheden! En nee, dat hoeft niet lang te duren, dat kan ook….eh…nu?