Mediaplanning: maatwerk!

Written by John Creemers. Posted in what else

U wilt de zorgsector bereiken maar weet niet hoe? U wilt uw landbouwmachines aan de man brengen, maar heeft geen idee hoe u uw doelgroep kunt bereiken? U heeft een nieuwe website, maar staat niet bovenaan in zoekresultaten? U wilt een radiospotje of een tv-commercial laten maken, maar heeft geen idee waar u dat kunt laten doen?

86527417

Laat ons het doen!Met jarenlange ervaring in Medialand, weten wij waar we moeten zijn. Wij doen een gedegen marktonderzoek naar welke media voor u interessant zijn en die bij uw budget passen. Wij zoeken naar een compleet pakket waarmee u uw doelgroep op een gepaste manier kunt bereiken. Dat is voor elk bedrijf verschillend, daarom bieden wij mediaplanning op maat. Dat kan een combinatie zijn van een beursstand, een folder, een direct mailing, een e-maillancering, een nieuwsbrief, of advertenties in verschillende bladen.

Wij komen met reële voorstellen en duidelijke afspraken. U lift mee op onze kortingsafspraken bij de leveranciers en maakt gebruik van ons netwerk. Waarom het wiel uitvinden? Laat een ieder zijn tijd besteden aan waar hij/zij goed in is. En hier – zijn wij goed in!

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Laatste Tweets

    Sorry, geen Tweets zijn gevonden.

Druktemakers Rotterdam
T (010)4658302 • M (06)52356755
B Rabobank 38.18.61.333 • Kvk 24266338 • info@druktemakers.nl